Babagan awake dhewe


Diadegake ing taun 2007, Xiamen Everpal Trade Co., Ltd. minangka departemen pedagang Fuqing Universe Footwear Produsen (pabrik sing diadegake ing taun 1994), khusus ing riset, pangembangan lan produksi sandal lan sandal EVA.

We are dumunung ing Xiamen, karo akses transportasi trep. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan banget dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Produk Utama: Sandal Jepit, Sandal, Sandal, Sandal Fashion, Sandal Eva Clog, Sepatu Pantai, Sepatu Jelly, Sepatu Kanvas, Sandal Pantai, Boot kerja, lsp. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesenan khusus, please aran gratis kanggo hubungi kita.

We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis sukses karo klien anyar ing mangsa cedhak.