Sandal Jepit Pria

Everpal dumunung ing Xiamen, Spesialisasi ing Sandal Flip Flops Pria luwih saka 25 taun. Everpal® yaiku produsen Sandal Flip Flops Pria China lan pemasok Sandal Flip Flops Pria China. Tansah OEM / ODM Flip-flops, Sandal, Sandal, sandal Fashion, Eva Clog sandal, Sepatu pantai, Sandal Pria, sepatu Jelly lan sandal lan ngekspor produk kita menyang luwih saka 30 negara.
Sandal Flip Flops Pria digawe saka rong bagean: Tali lan tunggal. Footbed EVA kanthi bantalan lengkungan nggawe Sandal Flip Flops Pria iki nyaman lan fleksibel, bakal menehi istirahat total. Tali EVA sing dioptimalake bakal nyedhiyakake pas sing disesuaikan kanggo sampeyan. Kajaba iku, kita wis nggedhekake tlapak sikil kanggo mesthekake yen ambane cukup kanggo sikilmu.
Everpal® fokus ing bisnis Sandal jepit, Slider, Sandal, Sandal saka 1997. Ngandelake kredibilitas lan integritas, kita tuwuh dadi siji perusahaan sing sistematis karo tim Desain, studio nggawe Sampel, tim Penjualan lan grup kontrol Kualitas. Kanthi pengalaman dagang profesional, kita bisa menehi sampeyan One Stop Service saka Desain, pangembangan Sampel, Sumber ing China, Kontrol kualitas, layanan Pengiriman. Menehi siji kesempatan, kita bakal mbantu sampeyan mbukak pasar global. Sembarang pitakon, hubungi kita. Sandal Flip Flops Pria iki minangka flip-flop kasual, sisih ngisor EVA alus (Non-Slip lan Bantalan). Soles digawe saka EVA Rubber. Priksa manawa tlapak sikil gampang ditekuk, digulung lan tahan slip. Iku cocok kanggo Spring, Summer lan Autumn. Utamane kanggo nyandhang musim panas. Iku pilihan apik minangka sandal jepit saben dina, sandal jepit pantai, sepatu gym, sandal omah, sandal jepit kolam renang lan sandal ruangan njero ruangan kanggo nyandhang saben dina.
View as  
 
  • Kanthi kaluwihan kapasitas produksi sing kuwat, teknologi canggih, lan kualitas lan layanan sing apik, alas kaki Everpal diekspor menyang Australia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Asia lan negara liya. Kanthi pirang-pirang taun berkembang, Everpal wis dadi salah sawijining perusahaan modern sing paling dinamis ing industri alas kaki global.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd darmabakti kanggo ngembangake sandal jepit ortopedi liyane kanggo pria lan wanita kanthi sikil rata. Kita wis dikembangake kanggo sawetara merek, kayata footlogics, zullaz, molfo, lan liya-liyane. Sandal sepatu orthotic kita uga didol ing pasar Australia, Kanada, AS lan Eropa. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo ngembangake sepatu sandal ortopedi dhewe.

  • Everapl wis ngasilake Mens Flip Flops Leather wiwit 1994. Lan kita wiwit ngekspor wiwit 2007. Pasar utama kita yaiku Eropa, Australia, Amerika Serikat, Kanada. Kita wis kerja sama karo akeh supermarket lan pengecer sing misuwur, kayata: Big bazzar, Walmart, Disney, Quick-silver, Jack Wills lan liya-liyane. Sugeng rawuh kanggo gabung.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd minangka produsen profesional sandal sandal sandal jepit. Pabrik kita dumunung ing Fuqing, Fujian sing dadi basis produksi sandal jepit pantai. Kanthi kauntungan saka bahan mentahan, kita bisa kurban pelanggan rega competitive lan bantuan mbukak pasar.

  • Didegake ing taun 1994, Produsen Sandal Pantai Pria Everpal® minangka salah sawijining produsen sandal sandal jepit pantai paling gedhe kanthi verifikasi BSCI & SA8000. Xiamen Everpal Trade Co., Ltd iki diadegaké ing 2007 karo expansion saka bisnis jaban rangkah. Kita minangka supplier jangka panjang kanggo Big Bazaar, Footlogics, Islander, Target, lsp.

  • Crita saka Geunine Leather Flip Flops diwiwiti kanthi pelangi. Sandal Jepit Kulit Pria Everpal® nyaman lan berventilasi kanthi finishing sing padhang. Sandal kulit sing apik banget supaya sampeyan tetep alus ora preduli ing omah utawa rusak. Nanging amarga materi kulit relatif ringkih, ati-ati kanggo njaga, sikat nganggo semir sepatu lan tutup nganggo kain bledug kanggo ngluwihi umur layanan.

Everpal wis ngasilake Sandal Jepit Pria suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Jepit Pria ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Jepit Pria ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.