Sandal Anak Kab

Everpal® minangka produsen profesional Sandal Kids, kanthi kemampuan sing unggul kanggo ngrancang, ngembangake, inovasi, produksi lan dodolan. Iki diadegaké ing taun 1997, kanthi 20.000 meter persegi. Ana tim R&D kanthi teknologi maju, tim pamriksa kualitas profesional lan tim manajemen sing apik banget.
Sandal Anak duwe pola fashion lan wujud sing apik banget. Sol karet non-slip kanthi desain gandum kanggo genggeman sing luwih apik. Nyedhiyakake tlapak kualitas ndhuwur lan tahan lempitan apa wae, Ngidini bocah-bocah bisa mlaku kanthi nyaman. Ndhuwur PU anti banyu kanthi lapisan alus, nyandhang tanpa nglarani instep alus anak. Tali tumit mburi elastis ngidini gampang urip / mateni lan stabil. Footbed sing dirancang kurva nawakake dhukungan sing apik.
We duwe advance padha karo lan teknologi Open cast urethane ngecor, Injection ngecor saka Kids 'Slippers, kadhemen lan panas penet ngecor, etc. Ana 13 jalur produksi thermoforming kanthi kapasitas saben wulan 4 yuta pasangan, 5 jalur cetakan injeksi PU kanthi kapasitas 2 yuta pasangan saben wulan, 18 mesin cetakan injeksi otomatis kanthi kapasitas produksi saben wulan 2 yuta pasangan, 8 garis produk gabungan kanthi a kapasitas saben wulan 1,5 yuta pasang. Kita duwe kerjasama jangka panjang kanthi luwih saka 60 pabrik alas kaki khusus ing Daratan China, kanthi dodolan taunan luwih saka US $ 10 yuta. Kita duwe agen waralaba merek multi-tingkat online lan offline ing China, kalebu 35 provinsi, wilayah otonomi lan kotamadya langsung ing Pemerintah Pusat. Ora mung kuwi, kita uga duwe kerjasama sing cedhak karo pedagang platform online internasional sing kondhang. Dheweke diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Korea, Rusia lan negara lan wilayah liyane.
View as  
 
  • Everpal wis nggarap desain sandal liyane kanggo nyukupi panjaluk pasar. Pelanggan bisa entuk desain paling anyar lan menang ing pasar sepisanan. Kanggo sandal slide eva, kasedhiya karo glitter, kamuflase, cat perak/emas, printing digital, printing transfer hydrographics, lsp. Hubungi kita kanggo kustomisasi sandal sampeyan dhewe.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd nawakake macem-macem alas kaki sing bisa nyukupi panjaluk pelanggan sing beda. Kita netepi prinsip manajemen "kualitas pisanan, pelanggan pertama lan adhedhasar kredit" wiwit ngadegake perusahaan lan tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan potensial para pelanggan.

  • Minangka produsen Sepatu Pantai Anak Karet profesional, Everpal pengin menehi sampeyan Sepatu Pantai Anak Karet. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama sing ramah karo perusahaan sampeyan kanthi produk sing berkualitas tinggi, rega sing cukup, layanan sing wicaksana lan nggawe tangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

  • Everpal minangka produsen lan pemasok Sandal Outdoor Anak Non-slip profesional ing China. Kita wis ngasilake Sandal Outdoor Anak Non-slip sajrone pirang-pirang taun, ngarep-arep bisa nggayuh hubungan kerjasama jangka panjang karo sampeyan.

  • Sandal desainer bocah-bocah Everpal saya tambah populer amarga desaine slip on, gampang diresiki lan garing kanthi cepet. Sisih ndhuwur pvc bisa disesuaikan miturut desain pelanggan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo kustomisasi sandal sandal geser dhewe.

  • Everpal Soft Comfortable Warm Slippers nawakake macem-macem sepatu kanggo nyukupi panjaluk macem-macem pelanggan. Kita netepi prinsip manajemen "kualitas pisanan, pelanggan pertama lan adhedhasar kredit" wiwit ngadegake perusahaan lan tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan potensial para pelanggan. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo Enterprises saka kabeh ndonya supaya éling kahanan win-win.

Everpal wis ngasilake Sandal Anak Kab suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Anak Kab ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Anak Kab ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.