Sandal Pria

Xiamen Everpal Trade Co., Ltd. minangka Produsen Sandal Pria China profesional lan pemasok Sandal Pria China. Everpal® duwe spesialisasi ing Sandal Jepit, Sandal, Sandal, Sandal Fashion, Sandal Eva Clog, Sepatu Pantai, Sandal Pria, Sepatu Jeli lan sandal suwene 24 taun lan ngekspor produk menyang luwih saka 30 negara kanthi kualitas lan layanan sing apik.
Sandal Pria digawe saka Tali lan Tunggal. Iku Penyebab lan Nyaman, Kanggo Indoor lan Outdoor. Fleksibel Lan Nyaman, Geser Sampurna Kanggo Pantai, Kolam Renang Utawa Acara Kasual Liyane. Bobot entheng lan Nyaman Dipakani. Apik kanggo Mlaku-mlaku, Omah, Taman, Pancuran, Pantai, lan Atletik Activity.Lightweight, Platform Wide, Slide-on, Nggawe Sampurna Kanggo Nganggo Kabeh-Dina.
Everpal® duwe pabrik kita dhewe, jero plowing industri Penyetor partai kanggo luwih saka dasawarsa. Kita wis nindakake riset majeng ing manufaktur slippes pria. Kanggo nambah kualitas lan tingkat layanan, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Kita duwe tim riset lan pangembangan uga sandal / sandal pria, lan panggunaan peralatan produksi: Mesin cetak gravure komputer kanthi kacepetan dhuwur lan serangkaian mesin pendukung sing kasusun saka jalur perakitan modern, kanthi swara, ilmiah. model Manajemen uga bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo slippers.We njupuk pangayoman lingkungan, safety minangka premis desain, njupuk luang, fashion, personalisasi lan humanization minangka idea desain, bakal riset lan ngembangaken produk anyar unceasingly. Swara taun, thanks kanggo dhukungan lan katresnan saka pelanggan anyar lan lawas ing ngarep lan luar negeri, produk kita diekspor menyang Eropah lan Amerika, Timur Tengah, Asia Kidul lan Welasan liyane lan wilayah, nggawe citra perusahaan apik lan reputasi.
View as  
 
  • Kanthi kaluwihan kapasitas produksi sing kuwat, teknologi canggih, lan kualitas lan layanan sing apik, alas kaki Everpal diekspor menyang Australia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Asia lan negara liya. Kanthi pirang-pirang taun berkembang, Everpal wis dadi salah sawijining perusahaan modern sing paling dinamis ing industri alas kaki global.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd darmabakti kanggo ngembangake sandal jepit ortopedi liyane kanggo pria lan wanita kanthi sikil rata. Kita wis dikembangake kanggo sawetara merek, kayata footlogics, zullaz, molfo, lan liya-liyane. Sandal sepatu orthotic kita uga didol ing pasar Australia, Kanada, AS lan Eropa. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo ngembangake sepatu sandal ortopedi dhewe.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd didegaké ing 2007, We are Produsèn profesional saka pantai loncat karo muter awak flops, slip-on minger, jedhing sandal, sandal njero ruangan, etc. Kanthi departemen ngembangaken profesional kita dhewe lan departemen QC, nyediakake siji-mandeg layanan saka desain, sampling, produksi, inspeksi lan pangiriman. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita wis njaga hubungan koperasi sing apik karo klien gedhe kayata Walmart, Target, Bigbazzar, Reef, Quicksilver lan proyek pemerintah.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd nawakake kabeh jinis alas kaki, kalebu sandal, sandal, sepatu bot, sandal jepit, sepatu olahraga, sepatu promosi lan liya-liyane. Tim ahli kita makarya tanpa kesel kanggo sumber mung bahan finest lan tren paling anyar, mesthekake yen pelanggan duwe akses menyang gaya paling anyar lan fashion.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd minangka perusahaan Sandal Geser Ireng Kanggo Manungsa sing profesional ngrancang, ngasilake lan adol kabeh jinis alas kaki, kalebu sandal pantai, sandal olahraga, sandal, sepatu njero ruangan lan sapanunggalane.

  • Kanthi taun-taun berkembang, Everpal ngekspor udakara sepuluh yuta pasang Sandal Geser EVA Kanggo Pria menyang jagad saben taun. Pelanggan utama kalebu: Target, Wal-mart, Disney, Bigbazzar etc. Pabrik kita disertifikasi dening SA8000, BSCI. SEDEX. Kita tansah menehi pelanggan kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega sing kompetitif.

 12345...7 
Everpal wis ngasilake Sandal Pria suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Pria ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Pria ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.