Sandal Jepit Anak

Everpal® Trading Co., Ltd. dumunung ing Xiamen, kang kutha pesisir ayu. Iku perusahaan dagang utamané melu Footwear luang lan Flip Flops Kids. Wis luwih saka 25 taun pengalaman dodolan ing industri alas kaki, tim desain independen, lan akeh merek nasional kanthi hak properti intelektual.
Sandal Jepit Bocah-bocah nggunakake tali mburi sing elastis sing kokoh, fleksibel, gampang diuripake lan diuripake, supaya bocah-bocah sampeyan bisa nganggo.
Sepatu tali alus dijahit kanthi kuat supaya benang ora gampang ditarik. Macem-macem desain kanggo dipilih, gampang dipasangake karo macem-macem rasukan lan cocog karo paling akeh acara banyu musim panas.
x

View as  
 
  • Minangka produsen Sepatu Pantai Anak Karet profesional, Everpal pengin menehi sampeyan Sepatu Pantai Anak Karet. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Muga-muga bisa nggawe hubungan kerja sama sing ramah karo perusahaan sampeyan kanthi produk sing berkualitas tinggi, rega sing cukup, layanan sing wicaksana lan nggawe tangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

  • Everpal minangka produsen lan pemasok Sandal Outdoor Anak Non-slip profesional ing China. Kita wis ngasilake Sandal Outdoor Anak Non-slip sajrone pirang-pirang taun, ngarep-arep bisa nggayuh hubungan kerjasama jangka panjang karo sampeyan.

  • Kualitas cetak penting banget kanggo Gambar liyane Everpal® Gambar liyane saka Flip Flops Anak. Printing ala bakal gampang luntur sawise sawetara dina nganggo. Printing sing digunakake kanggo flip flops iki yaiku printing transfer panas. Werna padhang lan kualitas apik sing bisa tahan suwe. Printing transfer panas uga ngidini werna gradien dicithak.

  • Urip saiki saya tambah apik. Wong tuwa saya tambah akeh perhatian marang kesehatan bocah. Entuk sepasang Everpal® Children Flip Flops sing apik kanggo bocah-bocah kanggo nglindhungi sikile sing alus. Everpal minangka pilihan pisanan sampeyan. Kabeh bahan sing digunakake ramah lingkungan, ora beracun, ora mbebayani kanggo kesehatan.

  • Didegake ing 1994, Everpal® Fuqing Universe Footwear Produsen minangka salah sawijining produsen Sandal Jepit Gadis paling gedhe saka sandal sandal jepit sing wis diverifikasi BSCI & SA8000. Xiamen Everpal Trade Co., Ltd iki diadegaké ing 2007 karo expansion saka bisnis jaban rangkah. Kita minangka supplier jangka panjang kanggo Big Bazaar, Footlogics, Islander, Target, lsp.

  • Everpal® didegaké ing 2007, melu ekspor sandal jepit, sandal, sandal, clogs, Sandal Jepit Boys lan alas kaki liyane. Pabrik kita Fuqing Universe Footwear Produsen sing wis ngasilake sandal jepit wiwit taun 1994. Kanthi pabrik kita dhewe, kita bisa ngasilake conto kanthi cepet, menehi harga sing kompetitif, nggawe pengiriman cepet. We Sincerely welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo netepake long-term lan stabil sesambetan kerjasama bebarengan ono gunane karo kita lan berkembang bebarengan.

 1 
Everpal wis ngasilake Sandal Jepit Anak suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Jepit Anak ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Jepit Anak ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.