Sandal Geser Pria

Everpal® TRADING CO., LTD minangka produsen Sandal Geser Pria kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega sing cukup lan desain sing apik banget, produk kita akeh digunakake ing kabeh sepatu. Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan!
Sole karet non-slip sing berkualitas tinggi nambah daya tahan Sandal Geser Pria lan priksa manawa Sandal Geser Pria gampang ditekuk lan ditekuk, uga menehi traksi lan stabilitas sing apik kanggo kabeh permukaan lan medan sanajan sajrone aktivitas ing pinggir banyu. Mung Bobot Sepatu 120g Fleksibel banget. Sampeyan bisa milih ukuran AS saben dina. Iku bakal cocok kanggo sampeyan.
Xiamen Everpal & reg; co.,ltd minangka kompleks Sandal Geser Pria sing ngrancang, ngembangake, ngasilake lan ngekspor. Kita duwe luwih saka 1000 macem-macem item ing luwih saka 10 katalog kanggo sampeyan milih. Lan saben wulan, kita bisa ngembangake 100 desain anyar lan liya-liyane. Kita duwe tim R&D sing kuwat kanggo nyukupi desain khusus sampeyan. Kita duwe kapasitas saben wulan 500.000 pasang Sandal Geser Pria. Kita nindakake sistem kontrol kualitas sing apik kanggo netepake lan ngawasi produksi, pengadaan, logistik lan administrasi. Iki njamin pasokan produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo para klien ing saindenging jagad.
View as  
 
  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd didegaké ing 2007, We are Produsèn profesional saka pantai loncat karo muter awak flops, slip-on minger, jedhing sandal, sandal njero ruangan, etc. Kanthi departemen ngembangaken profesional kita dhewe lan departemen QC, nyediakake siji-mandeg layanan saka desain, sampling, produksi, inspeksi lan pangiriman. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita wis njaga hubungan koperasi sing apik karo klien gedhe kayata Walmart, Target, Bigbazzar, Reef, Quicksilver lan proyek pemerintah.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd nawakake kabeh jinis alas kaki, kalebu sandal, sandal, sepatu bot, sandal jepit, sepatu olahraga, sepatu promosi lan liya-liyane. Tim ahli kita makarya tanpa kesel kanggo sumber mung bahan finest lan tren paling anyar, mesthekake yen pelanggan duwe akses menyang gaya paling anyar lan fashion.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd minangka perusahaan Sandal Geser Ireng Kanggo Manungsa sing profesional ngrancang, ngasilake lan adol kabeh jinis alas kaki, kalebu sandal pantai, sandal olahraga, sandal, sepatu njero ruangan lan sapanunggalane.

  • Kanthi taun-taun berkembang, Everpal ngekspor udakara sepuluh yuta pasang Sandal Geser EVA Kanggo Pria menyang jagad saben taun. Pelanggan utama kalebu: Target, Wal-mart, Disney, Bigbazzar etc. Pabrik kita disertifikasi dening SA8000, BSCI. SEDEX. Kita tansah menehi pelanggan kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega sing kompetitif.

  • Everpal minangka pabrik Sandal Geser Waterproof Kanggo Pria sing duwe spesialisasi ing flip flop pantai, sandal geser, slide olahraga, sandal jedhing, sepatu njero ruangan, lan sapiturute. Swiss, Malaysia lan liya-liyane.

  • Everpal wis ngekspor Sandal Geser Custom Pria wiwit 2007. Kanthi pengalaman sing sugih ing pasar global. Pencocokan warna sing sampurna bakal dadi titik jual sing penting. Kanthi desainer profesional kita dhewe, kita terus riset lan ngembangake warna sing luwih modern. Sandal geser khusus pria minangka desain anyar dening Everpal kanthi warna anyar.

Everpal wis ngasilake Sandal Geser Pria suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Geser Pria ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Geser Pria ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.