Sandal Geser Wanita

Xiamen Everpal Trading Co., Ltd. diadegaké ing taun 1997, lan dumunung ing Kutha Xiamen. Everpal® duwe tim R&D sing efisien lan berpengalaman kanggo nggawe desain sing paling anyar lan nggawe macem-macem jinis sandal wanita. garis produksi dilakokno dening buruh trampil, Iku specialized ing Fashion lan Sandal Casual sing digawe dening EVA, PVC, PU, ​​Beach Slides, Sandal njero ruangan, Sandal etc.
Kesegaran kulit vegan sing dipasangake karo kenyamanan outsole spons sing fleksibel ndadekake sampeyan tetep tren lan sikilmu seneng. Desain apik gayane lan versatility tegese sampeyan bisa seamlessly pindhah saka brunch menyang lumaku ing pantai.Digawe karo bahan Ecofriendly. Luwih apik kanggo lingkungan lan sikilmu! Dikempalken kanthi nyaman lan ndhukung footbed EVA sing alus, sandal slide wanita bakal njaga sikilmu ora ketompo menyang ngendi wae.
Produk kita entuk pujian sing dhuwur saka para pelanggan koperasi. Kita tansah fokus kanggo ngasilake sandal wanita sing berkualitas tinggi lan ngeyel kanthi rega sing cukup, wektu pangiriman kanthi cepet, lan layanan sawise adol kabeh. Saka desain kanggo produksi, supaya sampeyan seneng profesional lan nimbang siji-mandeg layanan. Pabrik Kita Wis Dadi Perusahaan Modern Nggabungake R&D, Produksi, Penjualan lan Layanan Liwat Usaha lan Pangembangan Terus-terusan. Jahwéh, Kita bakal dadi pilihan apik kanggo sampeyan, saged marem kabeh dikarepake ing sandal lan biasane kita nindakake luwih saka nyana. Kita bisa ndhukung pesenan pisanan kanthi jumlah cilik. Saiki, Kita wis nggarap bisnis alas kaki luwih saka 25 taun lan nyedhiyakake produk sing apik kanggo UK USA Eropa lan Australia lan sapiturute. rega kanggo kabeh pelanggan .Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sampeyan.
View as  
 
  • Xiamen Everpal minangka Sepatu Slide Floral profesional Kanggo Wanita produsen lan supplier ing China. Kita didegaké ing 2007 karo departemen ngembangaken profesional kita dhewe, tetanduran produksi lan departemen QC, kabeh produk diprodhuksi dening Everpal sing strictly mriksa. Kita tansah pracaya "Quality First". Kualitas apik bisa mbantu kita luwih maju.

  • Minangka produsen Sandal Gesper EVA Wanita profesional kanthi sejarah sing dawa, tujuane yaiku nyedhiyakake layanan sing lancar saka konsep, desain, conto, produksi nganti pangiriman. Tim desainer profesional, ruang sampling, peralatan produksi, lan sistem kontrol kualitas ngidini kita ngirim sandal sandal sandal jepit kualitas dhuwur sing nyukupi kabutuhan khusus saka macem-macem pelanggan.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd diadegake ing taun 2007, perusahaan kita utamane melu sepatu. Kabeh staf kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing desain, pangembangan lan manufaktur alas kaki. Pabrik kita duwe BSCI / SEDEX / SA8000 lan Disney FAMA. Muga-muga duwe kesempatan bisa kerja sama karo perusahaan sampeyan, kita bakal nyoba menehi rega paling apik lan layanan sing sampurna.

  • Minangka Produsèn professtional saka pantai loncat karo muter awak sandal ruangan, Xiamen Everpal Trade Co Ltd wis telung baris produksi, Welasan mesin profesional, luwih saka 100 buruh. Kita bisa ngatur produksi lan pangiriman kanthi cepet sawise pesenan dikonfirmasi.

  • Kanthi desain busana lan tampilan modern, lapisan inventif lan desain lan pola warna-warni, alas kaki Everpal ngungkapake kaendahan ing macem-macem lan ngrayakake pribadine individu. Kita pracaya nggawe sepatu sing ngidini sampeyan dadi sampeyan. Produk kita kalebu sepatu pantai, sepatu njero ruangan, bagal bakiak taman, lsp.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd minangka pabrik profesional sing melu ngembangake, nyelidiki lan ngasilake sandal jepit, sandal geser kanggo ruangan, pantai, taman, lan sapiturute. Kanthi kualitas apik, rega terjangkau lan desain fashion, sepatu alas kaki kita dadi populer ing saindhenging donya. Welcome kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.

Everpal wis ngasilake Sandal Geser Wanita suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Geser Wanita ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Geser Wanita ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.