Clogs Anak

Everpal® TRADING Co,.Ltd minangka pemasok alas kaki profesional, produk utama kita yaiku slide pantai khusus, sandal bulu khusus, sandal njero ruangan, sandal, Clogs Anak, sepatu musim dingin, sepatu udan karet lan sepatu olahraga. Butuh 15mins mung saka perusahaan menyang pelabuhan Xiamen lan bandara Xiamen, welcome kanggo ngunjungi pabrik lan ngirim pitakon.
Bobot saka 70-100 gram bocah-bocah, sing trep kanggo bocah-bocah sampeyan luwih nyaman nalika nganggo. Iki clogs bocah-bocah iki nggunakake bahan kualitas sing bisa nggawe sandal ora ana ambune lan awet banget, clog iki nawakake tali tumit sing bisa muter. pas luwih aman Wide. Clogs bisa digunakake karo bocah-bocah kaping pirang-pirang, kolam renang / pantai / jedhing / taman.
Dibangun ing taun 1997, kita minangka salah sawijining produsen sepatu paling profesional ing China kanggo sandal alas kaki gabus, clogs bocah lan sandal sepatu ngarep. Pabrik kita duwe 6 jalur perakitan kanthi staf 350. Output taunan luwih saka 5 yuta pasangan sepatu. Tim Riset lan Pengembangan sing berpengalaman kita setya nggawe sepatu sing paling kompetitif lan modis kanggo para pelanggan. Saiki ana luwih saka 800 gaya sandal lan sandal ing showroom kita. EVERPAL duwe tim sales sing luar biasa lan profesional kanggo nyedhiyakake layanan siji-mandeg, kayata ngrancang karya seni, nggawe sampel, njupuk foto lan kabeh jinis layanan ekspor. Kita wis ngembangake bisnis ing saindenging jagad. Pasar utama yaiku Eropa, Amerika Utara, lan negara liya. Ing wektu sing padha, kita uga nggarap akeh distributor lan grosir. Ing taun-taun kepungkur, kita wis mbantu akeh pelanggan tuwuh lan dadi penjual gedhe ing Amazon. Ing kene pelanggan bisa nemokake inovasi sing terus-terusan, kualitas apik, rega sing kompetitif, layanan paling apik lan tumindak cepet!
View as  
 
  • Minangka pabrik Kid's Open Toe Garden Clogs profesional, kita mesthi nawakake rega paling murah dibandhingake karo pabrik liyane. Kanthi kapasitas produksi sing kuwat, teknologi canggih, kualitas lan layanan sing apik, alas kaki Everpal diekspor menyang Eropa, Australia, Amerika Serikat, Asia Tenggara lan negara liya ing saindenging jagad. Welcome kanggo hubungi kita kanggo pesenan akeh.

  • Everpal nyedhiyakake macem-macem jinis sepatu kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Kita tetep ing prinsip "kualitas pisanan, layanan pisanan, dandan terus-terusan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan". Produk kami kalebu sepatu banyu kanggo bocah cilik, sandal sandal bocah, sandal jepit wanita, sandal olahraga pria, lsp.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd. minangka produsen Fish Design Kids Close Toe Slippers profesional sing duwe spesialisasi ing kabeh jinis clogs EVA, sandal jempol eva, sandal slide eva lan sepatu injeksi eva liyane. Kita bisa disesuaikan miturut desain pelanggan. Kapabilitas produksi taunan kita luwih saka 10 yuta pasangan adhedhasar teknologi dhuwur lan peralatan canggih.

  • Ing pimpinan Pak Wei, pangadeg lan pengusaha enom perusahaan, tim Everpal nyawiji dadi siji, ngupayakake inovasi, tansah netepi tujuan "wong-wong, manajemen jujur". Kualitas produk lan layanan sawise-sales bisa dijamin. Bocah-bocah sing murah iki clogs nganggo tali yaiku desain anyar kanthi bolongan ventilasi kanggo ambegan lan nyaman.

  • Sepatu Slip-on Clogs Kids minangka penemuan sing luar biasa kanthi desain semi-tertutup lan ambegan sing ngrampungake masalah wong sing ora pengin nganggo sepatu olahraga lan sandal. Kanggo umume wong, sepatu clogs slip-on klasik tansah "lucu elek", nanging saiki malah versi sing luwih aneh wis digawe. Welcome to hubungi Everpal kanggo gambar clogs liyane.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd spesialisasine Clogs Winter Lined Kids. pabrik kita duwe luwih saka 28 taun pengalaman ing baris iki, kita kurban layanan siji-mandeg kang isine desain produk, pangembangan sampel, produksi, pengawasan, kiriman, adat reresik, etc. Kanthi pabrik kita dhewe, kita bisa kurban sampeyan rega paling kompetitif lan mbantu sampeyan mbukak pasar.

Everpal wis ngasilake Clogs Anak suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Clogs Anak ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Clogs Anak ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.