Slide Anak

Everpal® diadegaké ing taun 1997, utamané melu ekspor sandal jepit, sandal, Slide Kids, sepatu kasual, lan produk alas kaki liyane. Tim kita konsentrasi kanggo nggarap bisnis alas kaki, sepatu QC, lan liya-liyane, lan ngerti proses produksi lan proses negosiasi bisnis macem-macem sepatu. Welcome kanggo hubungi kita kanggo penawaran rega paling.
Slide Kids nggunakake desain slip-on lan bagian ndhuwur sintetis siji-potong ngidini gampang on/off lan stabilitas. Sandal alas kaki sing dirancang mlengkung nyedhiyakake dhasar sing nyaman lan dhukungan lengkungan kanggo bocah-bocah. Tlapak sing kandel njaga cairan ora mlebu ing sikil bocah, ngirim traksi banget ing lumahing teles.Broad cushioned nyudo jempol karo pola nengsemake kanggo luwih comfort lan katon.
Perusahaan kita wis khusus ing Slide Kids luwih saka 25 taun, pangadeg perusahaan wis melu ing industri alas kaki wiwit 1997. Ana luwih saka satus pabrik sepatu gedhe lan cilik. Pendiri duwe semangat dhuwur kanggo sepatu lan setya marang pangembangan lan riset sepatu. Perusahaan kita wis nggarap luwih saka 20 manufaktur ing saindhenging taun kanggo njamin macem-macem lan pangiriman produk. Perusahaan iki fokus ing kualitas dhuwur, gaya modis, nyandhang sehat lan nyaman, kanthi prinsip kejujuran, inovasi, koordinasi, lan menang-menang. We Sincerely welcome pelanggan lan manufaktur saka kabeh ndonya kanggo netepake long-term lan stabil bebarengan ono gunane sesambetan kerjasama karo kita lan berkembang bebarengan.Produk kita didol kanggo Eropah, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, lan wilayah liyane. Perusahaan kita bisa nyedhiyakake macem-macem layanan, kayata pangembangan produk, desain, manufaktur, deklarasi ekspor, lsp.
View as  
 
  • Everpal wis nggarap desain sandal liyane kanggo nyukupi panjaluk pasar. Pelanggan bisa entuk desain paling anyar lan menang ing pasar sepisanan. Kanggo sandal slide eva, kasedhiya karo glitter, kamuflase, cat perak/emas, printing digital, printing transfer hydrographics, lsp. Hubungi kita kanggo kustomisasi sandal sampeyan dhewe.

  • Xiamen Everpal Trading Co., Ltd nawakake macem-macem alas kaki sing bisa nyukupi panjaluk pelanggan sing beda. Kita netepi prinsip manajemen "kualitas pisanan, pelanggan pertama lan adhedhasar kredit" wiwit ngadegake perusahaan lan tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan potensial para pelanggan.

  • Sandal desainer bocah-bocah Everpal saya tambah populer amarga desaine slip on, gampang diresiki lan garing kanthi cepet. Sisih ndhuwur pvc bisa disesuaikan miturut desain pelanggan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo kustomisasi sandal sandal geser dhewe.

  • Footwear Everpal wis didol ing saindenging jagad. Kita mbantu akeh pelanggan nggawe merek dhewe, mbuwang pasar lan entuk dhuwit. Minangka pabrik, pelanggan bisa tuku slide pink kanggo bocah-bocah wadon kanthi rega sing murah banget saka kita, lan entuk bathi paling akeh ing pasar.

  • Everpal wis setya riset lan pangembangan kualitas dhuwur, biaya murah, nanging praktis lan trep sandal geser dicekel bocah padusan sandal. Umume slipeprs ing pasar nggunakake logo dicithak sing gampang dibuwang. Sandal geser iki sandal mandi bocah kanthi logo timbul ing ndhuwur pvc ngatasi masalah kasebut.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd minangka perusahaan Sandal Girls Slide Anak kanthi hak ngimpor lan ngekspor sing disetujoni dening Administrasi Negara perdagangan manca lan kerjasama ekonomi. Perusahaan kita duwe dhasar ekonomi sing kuat, jaringan hubungan sing kuat, teknologi lengkap lan alokasi personel. Sambutan kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.

Everpal wis ngasilake Slide Anak suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Slide Anak ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Slide Anak ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.