Slide Anak

Everpal® diadegaké ing taun 1997, utamané melu ekspor sandal jepit, sandal, Slide Kids, sepatu kasual, lan produk alas kaki liyane. Tim kita konsentrasi kanggo nggarap bisnis alas kaki, sepatu QC, lan liya-liyane, lan ngerti proses produksi lan proses negosiasi bisnis macem-macem sepatu. Welcome kanggo hubungi kita kanggo penawaran rega paling.
Slide Kids nggunakake desain slip-on lan bagian ndhuwur sintetis siji-potong ngidini gampang on/off lan stabilitas. Sandal alas kaki sing dirancang mlengkung nyedhiyakake dhasar sing nyaman lan dhukungan lengkungan kanggo bocah-bocah. Tlapak sing kandel njaga cairan ora mlebu ing sikil bocah, ngirim traksi banget ing lumahing teles.Broad cushioned nyudo jempol karo pola nengsemake kanggo luwih comfort lan katon.
Perusahaan kita wis khusus ing Slide Kids luwih saka 25 taun, pangadeg perusahaan wis melu ing industri alas kaki wiwit 1997. Ana luwih saka satus pabrik sepatu gedhe lan cilik. Pendiri duwe semangat dhuwur kanggo sepatu lan setya marang pangembangan lan riset sepatu. Perusahaan kita wis nggarap luwih saka 20 manufaktur ing saindhenging taun kanggo njamin macem-macem lan pangiriman produk. Perusahaan iki fokus ing kualitas dhuwur, gaya modis, nyandhang sehat lan nyaman, kanthi prinsip kejujuran, inovasi, koordinasi, lan menang-menang. We Sincerely welcome pelanggan lan manufaktur saka kabeh ndonya kanggo netepake long-term lan stabil bebarengan ono gunane sesambetan kerjasama karo kita lan berkembang bebarengan.Produk kita didol kanggo Eropah, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, lan wilayah liyane. Perusahaan kita bisa nyedhiyakake macem-macem layanan, kayata pangembangan produk, desain, manufaktur, deklarasi ekspor, lsp.
View as  
 
  • Solusi total yaiku carane nemtokake klompok Everpal. Saka desain, engineering, manufaktur lan peluncuran. Kita nyedhiyakake solusi total kanggo para pelanggan sing mbantu menehi kauntungan kompetitif ing pasar.

  • Sandal slip-on digunakake ing saben dina, amarga ora mung cocog kanggo panggunaan njero ruangan nanging kabeh cocog kanggo kegiatan ruangan. Everpal wis ngasilake atusan cetakan sandal slide sing beda kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda. Kabeh bahan sing digunakake ramah lingkungan lan nyaman kanggo nyandhang.

  • Sandal geser dadi luwih populer ora mung kanggo wong diwasa, nanging uga kanggo bocah-bocah amarga penak, nyaman lan gampang diresiki. Everpal duwe komitmen kanggo nliti lan nambah unsur sing luwih populer ing sandal lan nggawe luwih menarik kanggo bocah-bocah. Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan apik.

  • Sandal geser dadi luwih populer ora mung kanggo wong diwasa, nanging uga kanggo bocah-bocah amarga penak, nyaman lan gampang diresiki. Everpal duwe komitmen kanggo nliti lan nambah unsur sing luwih populer ing sandal lan nggawe luwih menarik kanggo bocah-bocah. Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan apik.

  • Sawise pirang-pirang taun pembangunan, Xiamen Everpal Trade Co., Ltd wis mbukak pasar ing saindenging jagad, pasar utama yaiku Eropa lan Amerika. Produk kita kalebu jepit pantai, sandal geser, sandal olahraga, clogs taman, sandal anget mangsa, sandal padusan anti-slip jedhing, lsp. Hubungi kita kanggo kerjasama.

  • Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi sandal geser kanggo bocah-bocah wadon, sandal jepit, sandal, sandal geser, sepatu ruangan, lsp. Everpal® duwe pelanggan saka pengecer, grosir, importir, lan liya-liyane. Salah sawijining pasar gedhe yaiku hadiah promosi. Kita duwe macem-macem jinis sepatu kanggo nyukupi kabutuhan promosi sing beda. Sugeng rawuh ing merek sandal jepit sampeyan ing Everpal.

Everpal wis ngasilake Slide Anak suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Slide Anak ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Slide Anak ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.