sandal geser kanggo bocah-bocah wadon
  • sandal geser kanggo bocah-bocah wadonsandal geser kanggo bocah-bocah wadon
  • sandal geser kanggo bocah-bocah wadonsandal geser kanggo bocah-bocah wadon
  • sandal geser kanggo bocah-bocah wadonsandal geser kanggo bocah-bocah wadon
  • sandal geser kanggo bocah-bocah wadonsandal geser kanggo bocah-bocah wadon

sandal geser kanggo bocah-bocah wadon

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi sandal geser kanggo bocah-bocah wadon, sandal jepit, sandal, sandal geser, sepatu ruangan, lsp. Everpal® duwe pelanggan saka pengecer, grosir, importir, lan liya-liyane. Salah sawijining pasar gedhe yaiku hadiah promosi. Kita duwe macem-macem jinis sepatu kanggo nyukupi kabutuhan promosi sing beda. Sugeng rawuh ing merek sandal jepit sampeyan ing Everpal.

Model:E0304564

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Product Pambuka Everpal & reg; sandal geser kanggo bocah-bocah wadon






Kanthi terwelu, babi, pola jantung sing nggumunake, nggawe sandal bocah-bocah iki lucu banget lan atraktif. Sandal iki sampurna kanggo acara apa wae, kalebu. pantai omah, blumbang, lelungan, mlaku-mlaku utawa muter. Iki minangka hadiah sing apik kanggo promosi.

Spesifikasi produk saka Everpal & reg; sandal geser kanggo bocah-bocah wadon





Nomer Model: E0304564
Bahan: EVA tunggal, PVC ndhuwur
ukuran: 30-35 # kanggo sandal anti-slip
Moq: 1800 pasang saben werna
warna: Ijo, biru, ireng, ungu utawa werna liyane
Logo: Print logo ing tumit, utawa pvc labeled ing ndhuwur
Biaya sampel: Gratis saka saham. Hubungi kita kanggo sandal bocah-bocah wadon pink sing disesuaikan
wektu sampel: 1-3 dina kanggo conto saham, 7-10 dina kanggo sandal njero ruangan merek
Packing: 1 pasang / polybag, utawa kothak, tas anyaman kaya sing dibutuhake
Wektu produksi: 30-40 dina sawise pesenan dikonfirmasi
Pelabuhan muatan: Xiamen/Fuzhou, China
Kapabilitas sumber: 200000 pasang saben sasi kanggo sepatu clog sing disesuaikan
pambayaran T/T, L/C, DP, DA, OA 60 hari, Paypal, Western Union, Escrow

Deskripsi Produk sandal geser kanggo bocah-bocah wadon








[Slip-on]: Sandal geser iki gampang dipasang lan dipateni,

[Nyaman]: Digawe dening Eco-loropaken EVA, alus lan mulyo, Nawakake anak nyaman lan kulit-loropaken pengalaman ngagem.

[Anti-skid]: Tlapak eva duwe gaya gesekan, sing bisa nahan lantai kanthi apik, nglindhungi bocah-bocah supaya ora tiba, lan supaya bisa muter kanthi gampang.

[Bobot entheng]: Bocah-bocah ora bakal kesel yen mlaku-mlaku lan dolanan nganti suwe. Becik kanggo lanang lan wadon minangka peparingé.

Gambar liyane saka sandal geser kanggo bocah-bocah wadon
















Vedio sandal geser kanggo bocah-bocah







packing produk



saben pasangan sandal jepit bisa dikempalken ing polybag individu, tas net, tas benang, tas non-anyaman, tas beludru, kothak, utawa paket liyane sing pengin. 30-50 pasang ing karton.



Pangiriman Ringkesan





Hot Tags: sandal geser kanggo bocah-bocah wadon, China, Made in China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Bulk, Murah, Fashion, Newest

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.