Sandal Geser Wanita
  • Sandal Geser WanitaSandal Geser Wanita
  • Sandal Geser WanitaSandal Geser Wanita
  • Sandal Geser WanitaSandal Geser Wanita
  • Sandal Geser WanitaSandal Geser Wanita
  • Sandal Geser WanitaSandal Geser Wanita

Sandal Geser Wanita

Sandal Geser Wanita Everpal® kanthi desain sikil mburi mbukak lan mbukak, tali sing alus lan fleksibel. Rampung sing lancar ngidini pelanggan nggawe desain dhewe kanthi bebas. Sandal EVA injeksi siji-potong ora mung murah nanging uga dirancang. Sugeng rawuh kanggo hubungi Everpal kanggo gaya liyane.

Model:E0304541

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Product Pambuka Everpal & reg; Sandal Geser Wanita







Everpal® sandal slides digawe saka bahan EVA kualitas dhuwur sing meh ora bobot, super nyaman, lan anti selip, supaya sampeyan bisa mlaku nganti pirang-pirang jam kanthi efek sing minimal lan nyuda stres ing sikil.

Spesifikasi produk saka Everpal & reg; Sandal Geser Wanita



Nomer Model: E0304541
Bahan: sandal EVA
ukuran: 36-41 # kanggo wanita
Moq: 1800pasang saben warna kanggo sandal geser
warna: Putih, jambon, biru utawa werna liyane minangka required
Logo: Logo / printing khusus ing sisih ndhuwur lan sisih
Biaya sampel: Gratis saka saham. Hubungi kita kanggo desain sandal geser
wektu sampel: 1-3 dina kanggo conto saham, 7-10 dina kanggo ngatur slide
Packing: 1 pasang / polybag, utawa kothak, tas anyaman kaya sing dibutuhake
Wektu produksi: 30-40 dina sawise pesenan dikonfirmasi
Pelabuhan muatan: Xiamen/Fuzhou, China
Kapabilitas sumber: 200000 pasang saben wulan kanggo sepatu slide kanggo wanita
pambayaran T/T, L/C, DP, DA, OA 60 hari, Paypal, Western Union, Escrow

Deskripsi Produk Sandal Slide Wanita









[ Bobot entheng ]: Dirancang kanggo kepenak kanthi keluwesan maksimal, slide iki bobot entheng kaya sandal sing tipis lan sithik nanging menehi dhukungan lan kepenak kanggo tugas saben dina utawa dina ing pantai.
[ Nyaman]: Pola tekstur alus pijet sikil kanthi alon-alon nalika mlaku, dene amben sikil sing kontur mbantu nyerep rasa nyaman lan kejut kanggo nyandhang kabeh dina.
[Anti-slip]: Sandal eva bobot entheng iki dicetak kanthi pola khusus ing outsole kanggo semut-slip ing lantai sing teles lan lancar.
[Gampang diresiki]: Sandal eva injeksi siji bisa diusap nganggo kain utawa dibilas ing banyu lan cepet garing nganggo tisu utawa garing. Sandal slide iki kanggo wanita sampurna kanggo pantai lan kolam renang.

Gambar liyane saka Footwear Slide Wanita













Vedio Sepatu Slide Wanita




Bengkel kita





packing produk



saben pasangan sandal jepit bisa dikempalken ing polybag individu, tas net, tas benang, tas non-anyaman, tas beludru, kothak, utawa paket liyane sing pengin. 30-50 pasang ing karton.



Pangiriman Ringkesan





Hot Tags: Sandal Slide Wanita, China, Made in China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Massal, Murah, Fashion, Newest

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.