Sandal Anak

Perusahaan kita Everpal & reg; dumunung ing Xiamen, Provinsi Fujian, China. Iki minangka basis produksi Sandal Anak, sandal jepit, sepatu kanvas lan alas kaki liyane. Perusahaan wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo manufaktur luwih saka 110. Perusahaan kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh lima taun ing desain, pangembangan, manufaktur lan dodolan Sandal Anak, sandal jepit lan sepatu vulkanisir. Luwih saka 10 yuta gaya alas kaki diekspor saben taun.
Sandal Anak duwe ndhuwur kain anyaman cepet garing sing digawe saka plastik daur ulang kanthi nggunakake benang poliester sing bisa dilacak, bisa diverifikasi Tumit, instep lan tali jempol duwe tutup pancing lan daur ulang sing bisa diatur supaya pas kanthi pas, Kasur sikil sing empuk, EVA-busa entheng midsole nambah bantalan ekstra kanggo kenyamanan maksimal, Outsole karet kanggo daya tahan lan daya tarik.
Madeg ing awal 1997, pabrik kita saiki nyediakke 90 persen saka sawijining output saka EVA clogs taman, EVA sandal, Kids 'Sandal lan sandal jepit kanggo AS, Eropah, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika Kidul. Kita wis nglumpukake kawruh babagan industri lan pasar sajrone rong puluh taun kepungkur. We are looking nerusake kanggo kerjasama malah luwih karo pelanggan jaban rangkah adhedhasar keuntungan bebarengan. Kanggo miwiti sumber tanpa repot karo supplier sing berpengalaman. Kita duwe departemen kontrol kualitas lan sistem kualitas sing kuwat, kita ngontrol kualitas produk kanthi ketat lan terus entuk pesenan baleni saben dina. Kita ngerti pasar lan nyoba sing paling apik kanggo nawakake produk kualitas sing sampurna, ndhukung pesenan cilik, rega pemasaran sing kompetitif, simpenan cilik, wektu pangiriman paling cepet lan nyukupi kabutuhan pelanggan. Kita bisa nampa pembayaran kanthi T / T! We would like to establish a long-term business relationship of mutual benefit with customers all circles !
View as  
 
  • Pabrik Everpal wis ngasilake sandal sandal jepit wiwit taun 1994. Kita apik ing sandal geser khusus kanggo bocah-bocah. Kita duwe desginer lan tim R&D, departemen QC, lan luwih saka 15 taun pengalaman sing sugih ing bisnis ekspor sepatu, kita bakal menehi layanan sing apik lan rega sing kompetitif.

  • Everpal minangka pabrik alas kaki profesional kanthi mesin produksi sing dilengkapi lan kontrol kualitas sing ketat ing kabeh tahapan produksi. Kanthi dhukungan saka pabrik lan pemasok bahan mentah sing diwasa, kita bisa nyuda biaya produksi, nambah wektu pangiriman, njamin kualitas produk lan ngirit biaya pengadaan kanggo para pelanggan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo ngatur sandal pantai eva iki kanggo bocah-bocah wadon.

  • Everpal minangka produsen Sandal Pantai EVA profesional lan perusahaan dagang sing dumunung ing Xiamen, Fujian, China. Jinjiang / Fuzhou minangka basis industri alas kaki sing gedhe lan misuwur ing saindenging jagad, lan perusahaan kita duwe sumber daya pabrik meh 95% ing kutha iki, kita bisa ndhukung para pelanggan rega / kualitas paling apik saka China.

  • Minangka sandal EVA Kids profesional kanthi pemasok Tali Ankle luwih saka 20 taun, Kita duwe kauntungan mutlak ing pengalaman lan rega. Kita minangka pabrik paling apik kanggo sandal eva bocah sing disesuaikan kanthi tali tungkak. Sugeng rawuh ing kontak Everpal.

  • Everpal terus nggoleki, ngembangake lan ngasilake Sepatu Sandal Banyu Anak Unisex kanthi rega sing murah. Kanthi pabrik dhewe lan vendor materails mentah kanthi kerjasama jangka panjang, kita bisa ngontrol biaya lan nggawe keuntungan maksimal kanggo para pelanggan.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd iku sawijining EVA Kids Sandals With Double Buckles intergrated company kang profesional ing ngrancang, sampling, prodhuksi lan sade seri sandal jepit pantai, sandal, sandal eva, clogs Taman, sepatu promosi lan ing. Kita uga bisa ngatur kiriman lawang menyang lawang kanggo pelanggan. Layanan siji-mandeg kanggo bisnis sing gampang.

Everpal wis ngasilake Sandal Anak suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal Anak ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal Anak ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.