Sandal njero ruangan

Everpal® wis nggarap bisnis Sandal Dalam Ruangan sajrone pirang-pirang taun lan nyedhiyakake produk sing apik kanggo AS, Kanada, Inggris, Jerman, Walanda, Jepang, Korea Selatan. Kita utamané melu Sandal njero ruangan, kabeh jinis sepatu modis, sepatu olahraga, sepatu anyar Eropa lan Amerika, lan sapiturute perusahaan bisa OEM & ODM. Sugeng rawuh ing perusahaan kita.
Sandal njero ruangan digawe kanthi bahan EVA sing tahan lama, entheng, ambegan.
Cangkir tumit sing jero lan vamp cekung kanthi kothak jempol sing jembar nutupi kabeh sikil sing nyerep impact kanggo nglindhungi driji sikil kanthi aman, Dibangun kanthi tlapak sikil 1,7 inci nambah bantalan kaya mlaku ing awan. klelep lan tiba uga metu.
Perusahaan kita dumunung ing Xiamnen City, zona ekonomi mbukak pesisir China. Lokasi sing apik nawakake kaluwihan transportasi sing paling trep menyang pabrik, kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing pangembangan lan pabrik alas kaki lan sepatu njero ruangan. Kanggo njamin kualitas produk sing apik, kita wis ngenalake peralatan produksi, teknologi lan peralatan produksi sing paling apik. profesional. Kita duwe sawetara pabrik kanggo ngasilake produk lan duwe pengontrol kualitas kanthi pengalaman sing sugih, lan perusahaan kita minangka salah sawijining siji-sijine sing nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan. We are insisting ing Yahoo kita "Deal karo kejujuran lan Credit pisanan, Quality lan keuntungan bebarengan". Sugeng rawuh sampeyan ngunjungi perusahaan lan mbangun hubungan bisnis jangka panjang karo kita. Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, please aran gratis kanggo hubungi kita. We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis sukses karo klien ing saindhenging donya ing mangsa cedhak.
View as  
 
  • Madeg ing taun 2007, Xiamen Everpal minangka pabrik profesional lan eksportir sing ngurusi alas kaki. Kita duwe luwih saka 100 karyawan lan dodolan taunan luwih saka usd5 yuta. Kanthi peralatan produksi majeng lan kontrol kualitas banget ing kabeh proses produksi, kita wis menang reputasi apik lan duwe akeh pelanggan stabil long-term

  • Amarga pengaruh epidemi, para panuku ora bisa ngunjungi pabrik lan mriksa awake dhewe ing China. Everpal nawakake layanan lengkap. Kita bisa nuduhake pabrik lan bengkel liwat vedio lan ngirim foto saben proses produksi, kalebu gambar inspeksi pungkasan. Kita bakal dadi supplier sing bisa dipercaya.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd wis melu ekspor alas kaki wiwit taun 2007. Perusahaan kita duwe pengalaman sugih ing sepatu, utamane sandal jepit pantai, sandal geser, sandal musim dingin ing njero ruangan, sandal mandi. Kabeh pelanggan kita wis kerja sama karo kita nganti pirang-pirang taun. Kita duwe hubungan apik karo dheweke. Muga-muga sampeyan sabanjure.

  • Everpal wis fokus ing nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas dhuwur lan alas kaki sing apik banget wiwit taun 2007. Kita ngasilake kabeh jinis alas kaki kalebu sepatu njero ruangan lan ruangan. Kanthi desainer lan kamar sampling dhewe, kita apik ing OEM / ODM lan bisa nggawe conto miturut syarat pelanggan ing wektu sing cendhak.

  • Xiamen Everpal nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanggo para pelanggan. Nalika natal teka, sandal musim dingin iku wajib kanggo saben wong. Everpal bisa ngasilake pesenan sandal ing wektu sing cendhak lan ngatur kiriman lawang menyang lawang. Kita janji kualitas pisanan, layanan pisanan.

  • Xiamen Everpal Trade Co., Ltd minangka salah sawijining panyedhiya sandal musim dingin ing China, kabeh sandal sing diasilake nganti standar kualitas internasional, ora mbebayani kanggo awak lan lingkungan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo nggawe sandal merek sampeyan dhewe.

Everpal wis ngasilake Sandal njero ruangan suwene pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Sandal njero ruangan ing China. Kajaba iku, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus. Produk kita Sandal njero ruangan ora mung kualitas dhuwur nanging uga ndhukung rega murah. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.