Sepatu Slide Wanita
  • Sepatu Slide WanitaSepatu Slide Wanita
  • Sepatu Slide WanitaSepatu Slide Wanita
  • Sepatu Slide WanitaSepatu Slide Wanita
  • Sepatu Slide WanitaSepatu Slide Wanita

Sepatu Slide Wanita

Sepatu Slide Wanita Everpal® seneng banget amarga kepenak. Gampang dipasang lan dicopot. Muter pantai iki utamané sumilir kanggo nyandhang ing mangsa panas, lan iku kudu-kudu EVA sandal ing mangsa panas. Yen sampeyan duwe pitakon utawa panjaluk, hubungi kita, 100% bakal menehi kualitas lan rega sing paling apik.

Model:E0304543

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Pambuka Produk Sepatu Slide Wanita







Everpal® sandal slide wanita digawe saka EVA elastis dhuwur kanthi tali gesper sing bisa diatur, Nyaman, entheng, ambegan, fleksibel lan awet. Sampeyan bakal ngrasakake elastisitas sawijine, dadi lancar lan njamin saben langkah kanthi bantal lan bisa ngeculake tekanan ing sikilmu.

Spesifikasi produk saka Everpal & reg; Sepatu Slide Wanita



Nomer Model: E0304543
Bahan: Sandal EVA, gesper Nilon
ukuran: 36-40# kanggo wanita, 41-45# kanggo lanang, 25-30# kanggo lanang, 31-35# kanggo bocah enom
Moq: 1800pasang saben werna saben ukuran roto kanggo eva pantai minger
warna: Putih, ireng, biru, jambon utawa werna liyane sing dibutuhake
Logo: Logo khusus ing cangkir tumit
Biaya sampel: Gratis saka saham. Hubungi kita kanggo sepatu geser khusus
wektu sampel: 1-3 dina kanggo conto saham, 7-10 dina kanggo ngatur slide
Packing: 1 pasang / polybag, utawa kothak, tas anyaman kaya sing dibutuhake
Wektu produksi: 30-40 dina sawise pesenan dikonfirmasi
Pelabuhan muatan: Xiamen/Fuzhou, China
Kapabilitas sumber: 200000 pasang saben wulan kanggo sepatu slide kanggo wanita
pambayaran T/T, L/C, DP, DA, OA 60 hari, Paypal, Western Union, Escrow

Deskripsi Produk Sepatu Slide Wanita









[Desain gesper]: Fitur ndhuwur tali luwes sudhut ngijini sampeyan ngatur pas miturut jembaré saka sikil, gesper nilon prasaja lan elegan menehi tampilan fashion ing mangsa panas, nalika bisa casually dicocogake karo samubarang sandhangan kasual.
[Nyaman]: Slide injeksi EVA iki duwe tlapak sing alus lan kontur sing bakal mbentuk sikilmu, nyedhiyakake dhukungan lengkungan lan pas sing nyaman.
[Anti-selip]: Sandal eva bobot entheng kanggo wanita iki duwe pola anti-slip ing outsole supaya ora tergelincir nalika mlaku ing lantai sing teles.
[Kanggo digunakake]: Cepet garing, nyaman, slip-on, mbukak-jempol, tlapak flat ndadekake panggeser wanita iki cocog kanggo macem-macem acara. Kayata jedhing, kamar turu, pantai, blumbang, omah, nglangi, spa, njero ruangan, ruangan lsp.

Gambar liyane saka Footwear Slide Wanita














Vedio Sepatu Slide Wanita




Bengkel kita





packing produk



saben pasangan sandal jepit bisa dikempalken ing polybag individu, tas net, tas benang, tas non-anyaman, tas beludru, kothak, utawa paket liyane sing pengin. 30-50 pasang ing karton.



Pangiriman Ringkesan





Hot Tags: Footwear Slide Wanita, China, Made in China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Massal, Murah, Fashion, Newest

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.