Flip Flop Kanthi Dhukungan Arch
  • Flip Flop Kanthi Dhukungan ArchFlip Flop Kanthi Dhukungan Arch
  • Flip Flop Kanthi Dhukungan ArchFlip Flop Kanthi Dhukungan Arch
  • Flip Flop Kanthi Dhukungan ArchFlip Flop Kanthi Dhukungan Arch

Flip Flop Kanthi Dhukungan Arch

Everpal® wis nggarap Flip Flops Kanthi Dhukungan Arch wiwit 2014. Kita wis sukses ngembangake sawetara produk kanggo para pelanggan lan mbantu nggawe merek dhewe. Kanthi pengalaman sugih lan kebak energi, Everpal bakal ngembangake produk liyane sing gegandhengan ing taun-taun sing bakal teka. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Model:E2114001

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Product Pambuka Everpal & reg; Flip Flop Kanthi Dhukungan Arch







Fungsi utama sandal orthotic yaiku mbenerake kontraktur jaringan alus lan
ora seimbang, deformitas balung sing bener, njaga stabilitas sendi sawise dislokasi, deformitas varus utawa valgus sing bener sing disebabake fiksasi jangka panjang sawise fraktur, lan mulihake CLUBfoot kongenital sing entheng dadi normal, lsp.

Spesifikasi produk saka Everpal & reg; Flip Flop Kanthi Dhukungan Arch



Nomer Model: E2114001
Bahan: PU ndhuwur, MD EVA insole, TPR outsole
ukuran: 41-46 # kanggo wong, 36-40 # kanggo wanita
Moq: 1000 pasang / werna kanggo flip flops kanthi dhukungan arch
warna: Kita bisa nindakake warna apa wae miturut nomer pantone sing diwenehake
Printing: Nyetak grafis sampeyan ing tali
Logo: Sijine logo sampeyan ing tali utawa embossed ing outsole
Biaya sampel: Gratis saka saham.
wektu sampel: 1 dina kanggo sampel saham, tampi hubungi kita kanggo kustomisasi
Packing: 1 pasang / polybag, utawa kothak, tas anyaman kaya sing dibutuhake
Wektu produksi: 30-40 dina sawise pesenan dikonfirmasi
Pelabuhan muatan: Xiamen/Fuzhou, China
Kapabilitas sumber: 100000 pasang saben wulan kanggo flip flops kanthi dhukungan lengkungan
pambayaran T/T, L/C, DP, DA, OA 60 hari, Paypal, Western Union, Escrow

Deskripsi Produk Flip Flops Kanthi Dhukungan Arch












[Dhukungan lengkungan orthotic]: Dirancang kanthi dhukungan lengkungan ortopedi miturut wangun lengkungan pelanggan. Ngilangake rasa ora nyaman sing disebabake suwene ngadeg lan mlaku-mlaku supaya sampeyan bisa njupuk dina kanthi santai.
[Cangkir tumit jero]: Tlapak sikil dicetak nganggo cangkir tumit jero sing cocog karo bentuk sikil sampeyan. Menehi sawetara stabilitas nalika mlaku. Kanthi loncat karo muter awak iki karo support arch duwe gait cukup normal.
[Anti-lunyu]: Outsole TPR premium awet kanthi tapak pola gelombang mbantu ningkatake traksi ing permukaan sing ora rata. Anti-selip, awet lan cukup kandel kanggo nyandhang jangka panjang. Sampeyan bisa mlaku ing ngendi wae, kalebu jedhing, kolam renang, lsp.

Gambar liyane Flip Flops Kanthi Dhukungan Arch















Vedio Flip Flops Kanthi Dhukungan Arch





Aliran Produksi





packing produk



saben pasangan loncat karo muter awak bisa dikempalken ing polybag individu, tas net, tas benang, tas non-anyaman, tas beludru, kothak, utawa paket liyane sing pengin. 30-50 pasang ing karton.



Pangiriman Ringkesan





Hot Tags: Flip Flops Kanthi Dhukungan Arch, China, Made in China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Bulk, Murah, Fashion, Newest

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.