Sandal Jepit Musim Panas Wanita
  • Sandal Jepit Musim Panas WanitaSandal Jepit Musim Panas Wanita
  • Sandal Jepit Musim Panas WanitaSandal Jepit Musim Panas Wanita
  • Sandal Jepit Musim Panas WanitaSandal Jepit Musim Panas Wanita

Sandal Jepit Musim Panas Wanita

Minangka sandal sing muncul, Sandal Jepit Musim Panas Wanita Everpal® populer ing pasar. Beda karo sandal jepit liyane, sandal jepit busa memori nggawe sampeyan kaya mlaku ing mega. Fashion lan dirancang kanthi apik kudu diduweni.

Model:EVD180

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Product Pambuka Everpal & reg; Sandal Jepit Musim Panas Wanita







Tali sintetis kinerja kanthi lapisan busa alus kanggo pas sing nyaman. Footbed dibangun nganggo umpluk memori kualitas dhuwur kanggo comfort unprecedented. Kontur anatomi nyedhiyakake bantalan tambahan. Outsole EVA sing diukir kanthi pola traksi sing dianyari nyedhiyakake kenyamanan & traksi sing entheng.

Spesifikasi produk saka Everpal & reg; Sandal Jepit Musim Panas Wanita



Nomer Model: EVD180
Bahan: EVA lan Karet
ukuran: 36-41 # kanggo wanita
Moq: 1200pasang/werna kanggo sandal jepit pantai wanita
warna: Warna sing disesuaikan
Logo: Embossed ing tali, insole utawa outsole
Biaya sampel: Pls hubungi kita kanggo OEM / ODM.
wektu sampel: Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo sandal jepit khusus
Packing: 1 pasang / polybag, utawa kothak, tas anyaman kaya sing dibutuhake
Wektu produksi: 30-40 dina sawise pesenan dikonfirmasi
Pelabuhan muatan: Xiamen/Fuzhou, China
Kapabilitas sumber: 100000 pasang saben sasi kanggo sandal jepit wanita
pambayaran T/T, L/C, DP, DA, OA 60 hari, Paypal, Western Union, Escrow

Deskripsi Produk Sandal Jepit Musim Panas Wanita














[Umpluk memori]: Sandal jepit musim panas iki dirancang nganggo alas kaki busa memori, ngobati sikilmu kanthi lembut lan njaga saben langkahmu kaya mlaku ing bantal.
[EVA outsole]: Mould eva outsole sing entheng, awet lan anti-selip. Nyedhiyakake traksi lan stabilitas sing apik kanggo kabeh permukaan lan terrain, sanajan sajrone kegiatan ing pinggir kali.
[Bisa dicuci]: Bisa dicuci nganggo mesin lan bakal tetep seger kaya anyar sawise pirang-pirang siklus ngumbah. Cocog kanggo blanja, mlaku-mlaku asu, mlaku menyang kothak layang, nglangi utawa nggunakake spa.

Gambar liyane saka Sandal Jepit Musim Panas Wanita














Bagan ukuran





Kaluwihan Kita






Pameran





packing produk



saben pasangan loncat karo muter awak bisa dikempalken ing polybag individu, tas net, tas benang, tas non-anyaman, tas beludru, kothak, utawa paket liyane sing pengin. 30-50 pasang ing karton.



Pangiriman Ringkesan





Hot Tags: Flip Flops Musim Panas Wanita, China, Made in China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Massal, Murah, Fashion, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.