Sandal Jepit Karet Wanita
  • Sandal Jepit Karet WanitaSandal Jepit Karet Wanita
  • Sandal Jepit Karet WanitaSandal Jepit Karet Wanita
  • Sandal Jepit Karet WanitaSandal Jepit Karet Wanita
  • Sandal Jepit Karet WanitaSandal Jepit Karet Wanita
  • Sandal Jepit Karet WanitaSandal Jepit Karet Wanita

Sandal Jepit Karet Wanita

Sandal Jepit Karet Wanita Everpal®, desain sing prasaja lan gratis menehi rasa anyar. Iku ora mung klasik nanging uga fashion. Gaya flat ndadekake lelungan luwih nyaman lan trep. Gaya clip-toe klasik, tekstur alus lan alus, keren lan apik gayane. Desain kandel anti slip, kanthi sifat bantalan elastis sing apik. model stereoskopik nggawe sampeyan  rakish lan santai ing mangsa panas iki.

Model:EVD211

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Product Pambuka Everpal & reg; Sandal Jepit Karet Wanita







Everpal® Sandal jepit karet kanggo wanita digawe saka bahan karet sing berkualitas tinggi, sampeyan rumangsa kepenak banget kaya nginjak barang sing alus. Tlapak karet elastis sing dhuwur nglindhungi sikil sampeyan supaya ora lara sawise mlaku-mlaku.

Spesifikasi produk saka Everpal & reg; Sandal Jepit Karet Wanita



Nomer Model: EVD211
Bahan: Tali PVC, sol karet
ukuran: 36-41 # kanggo loncat karo muter awak flops Ladies
Moq: 2000 pasang/werna kanggo wanita sandal jepit
warna: Warna sing disesuaikan ditampa
Printing: Cetak desain sampeyan ing insole
Logo: Logo embossed utawa dicithak ing tali utawa ing tumit
Biaya sampel: Gratis saka saham.
wektu sampel: 1 dina kanggo sampel saham, tampi hubungi kita kanggo OEM flip flop
Packing: 1 pasang / polybag, utawa kothak, tas anyaman kaya sing dibutuhake
Wektu produksi: 30-40 dina sawise pesenan dikonfirmasi
Pelabuhan muatan: Xiamen/Fuzhou, China
Kapabilitas sumber: 100000 pasang saben wulan kanggo sandal jepit karet wanita
pambayaran T/T, L/C, DP, DA, OA 60 hari, Paypal, Western Union, Escrow

Deskripsi Produk Sandal Jepit Karet Wanita









Sandal jepit musim panas klasik kanggo wanita kanthi siluet sing ramping nggawe sampeyan rumangsa ayu.
Tali tipis kanthi ambane 1cm sampurna kanggo wanita, finishing nggilap ngidini jeneng merek sampeyan dicithak kanthi jelas
Tlapak karet elastis sing dhuwur ndadekake sikilmu krasa apik ing sandal jepit pantai iki.
Outsole tekstur sing kuat nyedhiyakake traksi sing apik. Sampurna kanggo pantai, kolam renang, spa, surfing, padusan lsp.
Sampeyan bakal kepenak yen nganggo sandal jepit karet wanita. Iki minangka barang sing kudu diduweni kanggo liburan sing bisa nggawe sampeyan santai.

Gambar liyane saka Flip Flops Karet Wanita











Aliran Produksi





packing produk



saben pasangan loncat karo muter awak bisa dikempalken ing polybag individu, tas net, tas benang, tas non-anyaman, tas beludru, kothak, utawa paket liyane sing pengin. 30-50 pasang ing karton.



Pangiriman Ringkesan





Hot Tags: Flip Flops Karet Wanita, China, Made in China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Massal, Murah, Fashion, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.